Behandelingen

Alle behandelingen die ik aanbied in mijn schoonheidssalon in Heist-op-den-Berg werden uitvoerig aangeleerd. Ik ben dan ook in het bezit van de nodige diploma’s en certificaten. In de behandelingen streef ik steeds naar kwaliteit, kennis, hygiëne en vernieuwing. Ik ga steeds op zoek naar de beste merken en nieuwe, revolutionaire technieken die op de markt komen. Om je huid en/of gezicht te verzorgen, bied ik je graag kwalitatieve en betaalbare producten en behandelingen aan. Kom vrijblijvend langs in mijn schoonheidssalon om de producten te testen/bekijken.

Bij Skinly wordt je huid grondig geanalyseerd en bied ik passende behandelingen voor elke huidconditie. Als CLEPHAR Skin Professional weet ik telkens de correcte huidverbeterende of probleemoplossende behandeling toe te passen, gekoppeld aan het juiste advies. Je huidconditie wordt dan ook van nabij opgevolgd en met behulp van je persoonlijk huidfiche kunnen we samen bekijken welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn om tot het meest optimale resultaat te komen. Hieronder vind je al onze behandelingen.

Huidverbeterende behandelingen

Bij een consultatie ga je eerst in onze Lightskin huidanalyseapparaat. Er worden enkele foto's onder verschillende soorten licht genomen. Hierdoor kunnen we in de diepere huidlagen kijken en maken we dingen zichtbaar die nog onzichtbaar zijn voor het blote oog. Dankzij de consultatie kunnen we huidproblemen gaan verbeteren en zelfs gaan voorkomen. Een probleem dat nog in de diepere huidlagen aanwezig is, is veel makkelijker aan te pakken dan een huidprobleem dat al zichtbaar is.

Huidanalyse

In tegenstelling tot een wimperpermanent raakt LVL Lash Lift je natuurlijke wimpers recht bij de wortel, waardoor de wimpers langer en dikker lijken. Verder zorgt de wimpertint voor een mascara-effect, zodat je wimpers perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt. Ideaal voor vrouwen die houden van een mooie natuurlijke look, met direct resultaat dat blijft voor 6 - 8 weken. Het vraagt weinig onderhoud nadat je het salon verlaat en je zou je mascara dus voorgoed vaarwel kunnen zeggen!

Lashlift

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. De pasta kan aangebracht worden op het volledige lichaam, zowel bij vrouwen als mannen, en is samengesteld uit natuurlijke en pure ingrediënten.

Suikerontharing

We zijn gespecialiseerd in het vormgeven van wenkbrauwen. Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en we weten dat elk van jullie wenkbrauwen van elkaar verschillen. Ons doel is dank ook om je wenkbrauwen te helpen je te complimenteren. Eerst gaan we de wenkbrauwen in vorm zetten door te waxen en te epileren, haar te verkorten en daarna kun je nog kiezen voor een tint. De kleur wordt altijd samen besproken met de klant.

Wenkbrauwen

Welkom, wat fijn dat je onze website bezoekt! Heb je gevonden wat je zocht? Bij vragen aarzel niet om mij te contacteren via whats app: 0473584855

Hopelijk tot snel.

Liefs Renée