Pigmentvlekken / UV huidschade / ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken komen vaak voor op plekken waar je huid veel contact heeft met de zon, zoals bijvoorbeeld het gezicht of de handen. Het is dus zeer belangrijk om de huid altijd goed te beschermen tegen UVA- en UVB-straling van de zon. Deze straling speelt namelijk een grote rol bij het ontstaan van ongewenste pigmentvlekken en huidschade. Hieronder vind je de behandelingen tegen zulke algemene huidschade.

CLEPHAR Beta-white – 60min – €69,00 

De Beta-white behandeling zorgt voor een egale en lichte teint. De combinatie van B-white peptide, organisch zuur en gestabiliseerde vitamine C is een efficient middel tegen hyperpigmentatie. Beste resultaat in een kuurbehandeling: 4 x om de 3 weken. Als je kiest voor een kuurbehandeling is de eerste behandeling €69,00 en de volgende 3 €40,00. 

Wat doet deze behandeling precies voor de huid?

  • De huid algemeen oplichten 
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Preventie van verdere hyperpigmentatie
  • Pigmentvlekken lichter maken
  • De huid langdurig en intensief beschermen tegen nieuwe pigmentatie

CLEPHAR Scinnovation – 80min – €90,00

De Scinnovation behandeling is de oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met de focus op het bestrijden van rimpels, pigmentvlekken, fijne lijntjes. Deze behandeling werkt preventief en herstelt huidschade, veroorzaakt door stress, pollutie (vervuilende stoffen) en UV-licht. Scinnovation biedt bescherming tegen vrije radicalen en huidveroudering. Na de behandeling heeft u een stralende huid, wordt de teint lichter en de tekenen van huidveroudering worden zichtbaar minder. Een echte vitamine C boost voor de huid dus!

Wat doet deze behandeling precies voor je huid?

  • Verstevigt de huid en geeft meer volume
  • Herstelt de essentiële vochtbalans
  • Herstelt de soepelheid van de huid en zorgt dat deze goed aanvoelt
  • Verheldert de teint
  • Werkt voedend en beschermend

Paraceutical peeling

Een paraceutische peeling is een niet invasieve behandeling die gebruikt maakt van exfoliërende ingrediënten om dode huidcellen te verwijderen, huidtextuur te verbeteren en huidproblemen aan te pakken. In tegenstelling tot gewone schoonheidspeelings, gaat een paraceutische peeling dieper en richt het zich op de onderliggende oorzaken van huidproblemen. 

Zuurstof behandeling

Een zuurstofbehandeling gaat de huid van binnenuit zuurstof voorzien en die gaat het metabolisme van de huid stimuleren. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

Ook heel effectief bij de acnehuid