Sinds kort geven wij ook
Bellapierre make-up workshops

 

Ik wil dat elke vrouw straalt met haar make-up, maar dat kan soms lastig zijn als je niet precies weet hoe je het moet aanpakken. Daarom organiseren we in mijn schoonheidssalon in Heist-op-den-Berg sinds kort Bellapierre make-up worskhops!

Bij ons draait het niet om een zware laag make-up, maar om een natuurlijke look waardoor jij als vrouw zelfverzekerd in je schoenen kan staan. Make-up heeft de kracht om je zelfvertrouwen te boosten, maar dat werkt natuurlijk alleen als je weet hoe je het moet aanbrengen.

Tijdens één van onze nieuwe make-up workshops in samenwerking met Bellapierre leer jij hoe je alles uit je eigen beauty haalt aan de hand van persoonlijk advies en handige make-uptips. En dat allemaal in een gezellige sfeer natuurlijk. 

De prijs om deel te nemen aan een make-up workshop van 2,5 uur is 45 euro per persoon. Daarbij krijg je een lekker hapje en drankje. Raadpleeg alle data van de workshops via de webshop.

Ben je op zoek naar een toffe workshop voor een vrijgezellenfeestje? Of organiseren jij en je vriendinnen graag een make-up sessie wanneer het jullie het best uitkomt? De Bellapierre make-up workshops kunnen ook op aanvraag georganiseerd worden voor jouw groep. De privéworkshops worden altijd in mijn beautysalon in Heist-op-den-Berg georganiseerd (niet op verplaatsing) met make-up van Bellapierre. De prijs is 330 euro voor maximaal 8 personen. Mail (renee@skin-ly.be) of bel (0473584855) me gerust om een datum af te spreken voor jouw privé make-up workshop.

 

Bellapierre make-up workshop

Nee, je hebt geen ervaring nodig. Tijdens de make-up workshop gaan we stap voor stap te werk: We leren je alle basistechnieken voor een subtiele, natuurlijke make-up look en geven je handige tips voor het aanbrengen van make-up.

Ja, de Bellapierre make-up workshop kost 45 euro per persoon en inbegrepen in die prijs zijn een lekker hapje en drankje.

Elke make-up workshop duurt 2,5 uur. We nemen dus onze tijd om jou te leren hoe je het meeste haalt uit jouw natuurlijke schoonheid.

Absoluut! De Bellapierre make-up workshops zijn bedoeld om jou naast basistechnieken en tips ook persoonlijk advies te geven op basis van jouw huidtype en gezichtskenmerken.

De workshop gaat door bij DC Balance, mijn schoonheidssalon in Heist-op-den-Berg: Lange Molenstraat 14, 2220 Heist-op-den-Berg.

Dat hoeft niet. Neem dus gerust je beste vriendin, mama of collega’s mee en geniet samen van een toffe workshop!