Laserontharing

Laserontharing is een permanente ontharing die ervoor zorgt dat de haren definitief verwijderd worden en dat er nauwelijks nog haar teruggroeit. Laserlicht gaat het pigment van je haren omzetten in warmte die het haarzakje gaat vernietigen, en zo wordt je haarzakje losgekoppeld van zijn voedingsstoffen zodat er nooit meer een haar komt. Als er een haartje terugkomt, is dit een nieuw haar. Ben je op zoek naar een laserontharing in Heist-op-den-Berg? Boek een afspraak in mijn schoonheidssalon.

DC Balance

Gemiddeld tussen de 6 a 8 behandelingen.

Er wordt met de Q-laser gewerkt dit is een diodelaser. Met een diodelaser wordt er ongeveer 90-95% van de haren volledig en permanent verwijderen. De overige zijn hele, dunne sprietjes die terugkomen. Deze haren groeien wel veel trager en zijn veel dunner als oorspronkelijk. Je kan deze ook onder controle houden met een nabehandeling om de 1,2,3 jaar.

Er zit  6 weken tussen een behandeling, behalve bij de rug en borst van de man daar zit 8 weken tussen.

Na je eerste sessie laserontharing in Heist-op-den-Berg zal je meestal na drie tot vier weken al zien dat er haartjes wegblijven of uitvallen, maar bij sommigen zal dat bijvoorbeeld pas na drie sessies duidelijk worden.

Nee je mag niet meer waxen of epileren! Als je start met je laserontharing in Heist-op-den-Berg stop je 4 weken ervoor met ontharingen en moet je minstens 2x scheren.

Ja als je 20 dagen met het behandeld gebied uit de zon blijft.

De flitsen voelen wat warm aan en kunnen op kleine prikjes lijken. De diodelaser waar wij gebruik van maken, heeft wel een koelkop, waardoor het laseren minder warm zal aanvoelen.

Er kan een lichte reactie verschijnen na de laserontharing. Het kan warm aanvoelen en de dag zelf en de dag erna nog rood zien. 

– Scheer een dag op voorhand voor je langs komt, of als je op een avond langs komt mag je ook in de ochtend nog scheren
– 4 weken niet zonnebaden of zonnebank voor de behandeling
– 4 weken niet waxen/epileren voor de behandeling
– 2 weken voor de behandeling geen zelfbruiner gebruiken 

– 3 weken niet zonnebaden
– 2 weken geen zelfbruiner gebruiken
– Bij irritatie, flamigel smeren
– De eerste dagen kan je wat irritatie, roodheden, blaren hebben. Dit is normaal! Dit verdwijnt na enkele weken vanzelf.