Waarom kiezen voor laserontharing
Laserontharing oksels vrouw

Wist je dat laserontharing de op één na populairste behandeling is bij mij in het salon? (Op de eerste plaats staat huidverbetering 😉) Ondertussen heb ik al meer dan 160 mensen haarvrij mogen maken en dat op slechts een half jaar tijd, wat ben ik daar dankbaar voor! 🙏

Eigenlijk is het geen verrassing dat steeds meer mensen gaan voor laserontharing, want een van de meest overtuigende redenen om ervoor te kiezen is natuurlijk het langdurige resultaat. In tegenstelling tot andere methodes zoals waxen en epileren gaat het laserlicht zich richten op de haarzakjes. Die worden tijdens een laserbeurt losgekoppeld van hun ‘voedingsstoffen’ waardoor ze gaan afsterven. Hoe dat juist werkt, lees je in deze blogpost.

RESULTAAT: een gladde huid zonder ingegroeide haren en irritatie, zalig toch?!

 

Hieronder geef ik je nog enkele supergoede redenen waarom laserontharing effectiever is dan andere ontharingsmethodes.

Tijdsbesparend – More time for fun 💃

Regelmatig scheren of waxen kan veel tijd in beslag nemen en voor heel wat frustratie zorgen. Laserontharing vereist een reeks behandelingen, meestal met tussenpozen van 6 tot 8 weken, maar na enkele sessies ben je zo goed als volledig haarvrij. De extra tijd die je krijgt door je niet meer te hoeven scheren of waxen is een groot voordeel voor iedereen met een drukke agenda. Voor jou toch ook?

Minder pijnlijk 😊

In vergelijking met sommige andere ontharingsmethoden, zoals waxen, wordt laserontharing vaak als minder pijnlijk ervaren (maar natuurlijk is dat ook wat afhankelijk van je pijngrens). Benieuwd hoe laserontharing écht aanvoelt? Velen zeggen dat het lijkt alsof een elastiekje tegen je huid wordt geschoten, maar test het gewoon zelf eens uit met mijn proefshot laserontharing.

Kan over heel je lichaam 🦵

Laserontharing is niet alleen geschikt voor kleinere delen van het lichaam, maar kan ook effectief worden toegepast op grotere gebieden zoals je benen, rug en borst. Dat maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel mannen als vrouwen die veel of bepaalde delen lichaamshaar permanent willen verwijderen.

Geen ingegroeide haren meer – Say goodbye to that 👋

 

Wat ik vaak hoor vallen in het salon: ‘Renée, die ingegroeide haren, ik stoor mij daar zo aan! Wat kan ik daar aan doen?’. Tja, dan antwoord ik dat daar maar één oplossing voor is: LASERONTHARING. Die ontharingsmethode gaat zich richten op de haarzakjes, waardoor er minder kans is op ingegroeide haartjes en irritaties. Als je je laat waxen kunnen die vervelende bijwerkingen ook verminderen of weggaan, maar sommige mensen hebben nog meerdere ingegroeide haren met het waxen, afhankelijk van de dikte van je haren. Laserontharing is in dat geval jouw redding.

Conclusie: laserontharing is de meest effectieve manier van ontharen

Je ongewenste haren laten weglaseren is niet enkel effectief, maar ook duurzaam. Je geniet van langdurige resultaten, bespaart tijd en hoeft je tijdens een zalige douche niet telkens in bochten te wringen om je benen en bikinilijn te scheren. Ongetwijfeld bespaar je dus ook nog eens water, want hoe lang sta jij niet in de douche om volledig bikiniproof te zijn?

Voordat je beslist om te starten met laserontharing is het wel heel belangrijk dat je zoekt naar iemand die er gespecialiseerd in is. Een ontharingslaser kun je tegenwoordig zo online bestellen waardoor je er geen opleiding voor moet volgen. Daardoor kan zo’n ontharing onveilig worden toegepast en kan je huidschade krijgen. And you don’t want that! Check dus steeds vooraf de reviews van een ontharingssalon en stel vragen aan de schoonheidsspecialist zelf. Enkel zo weet je of die echt wel geschikt is om jou te laseren.

Wil je je bij Skinly laten laserontharen? Yay, dan maak je een goede keuze! Ik ben namelijk geschoold en ervaren in het uitvoeren van laserontharingen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over vervelende haartjes, geïrriteerde huid of de tijd die kruipt in waxen of scheren.

Boek hier je afspraak voor laserontharing en geniet binnenkort van een permanent gladde huid.

DC Balance

Let’s connect!

Fijn dat je mijn blog leest. 
Wil je graag nog wat meer te weten komen? 
Volg mij dan zeker op instagram (skinlybyrenee) 
of op facebook (skinlybyrenee)

Lieve groetjes
Renée